نشریه صنعت و غذا

دوره 4، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 1-36


گرمایش اهمی

دوره 3، شماره 1، مرداد 1400، صفحه 9-8

غزل میرزا علیزاده


سورتینگ

دوره 3، شماره 1، مرداد 1400، صفحه 10-10

علی مونسان؛ مبینا باقری


خلاء و کاربرد آن در صنعت غذا

دوره 3، شماره 1، مرداد 1400، صفحه 23-11

دنیا فرج زاده


کاربرد غشاء و فرایندهای غشایی در صنعت غذا

دوره 3، شماره 1، مرداد 1400، صفحه 26-24

امیرحسین کلایی؛ فاطمه خلیل پور


تاریخچه و خط تولید پفک

دوره 3، شماره 1، مرداد 1400، صفحه 29-27

حدیث حاصلی


استانداردهای ملی رنگ در صنایع غذایی

دوره 3، شماره 1، مرداد 1400، صفحه 32-30

مائده خوش نیت نیک


مصاحبه با خانم مهندس سحر حسینی

دوره 3، شماره 1، مرداد 1400، صفحه 34-33

آلا علی اکبرزاده


اکسترودر و انواع آن

دوره 3، شماره 1، مرداد 1400، صفحه 40-35

محمدرضا حجازی


فایل کامل نشریه تابستان 1400

دوره 4، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 40-1


مقاله نویسی

دوره 3، شماره 1، مرداد 1400، صفحه 43-41

طه عبدالملکی


آون

دوره 3، شماره 1، مرداد 1400، صفحه 46-44

حدیث حاصلی


بسته بندی دوستدار طبیعت

دوره 3، شماره 1، مرداد 1400، صفحه 48-47

آلا علی اکبرزاده


قندهای مصنوعی

دوره 3، شماره 1، مرداد 1400، صفحه 51-49

طه عبدالملکی